Oogsten

Over het algemeen werken we hard met elkaar- ieder op zijn of haar eigen manier. We zijn druk. Met ondernemen, werken, studeren, en onderhouden onze sociale contacten op velerlei manieren. Daarnaast hebben we allerlei vormen van ontspanning, vakanties, steeds meer als vroeger. Waar ik bij bepaald wordt, is: wat oogsten wij?

  • Wat oogst ik?
  • Waarin investeer ik?
  • Wat houd ik over 5 of 10 jaar?
  • Geld? Of goede relaties? Of kennis? Of een goede gezondheid? Of behaalde doelen?

Sta ook eens stil bij: wat oogst ik, wat heb ik de afgelopen tijd geoogst? Landbouw termen. Zaaien en oogsten.

Ook in ondernemerschap. En zoals er allerlei oogstfeesten zijn, mag je als ondernemer ook je successen vieren.

Bewust en dankbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *